Showing posts from May, 2009Show All

Malam tadi, sementara nak tunggu masuk waktu solat Maghrib, aku saja je tekan channel 180, then dengar lagu ni.. rasa sebak seketika. Hehehe.. layan perasaan kejap le... So pagi ni, aku saja cari dalam youtube... dapat ngan lirik sekali. Sebenarnya hati ini cinta ke…

Read more
MANU kalah

On the nak datang opis pagi tadi... masuk satu sms yang berbunyi "Ayg.. MANU kalah". Hahaha.. aku ketawa je, suami kesayangan aku ni memang penyokong setia Manchester United. Entah apa yang seronok sangat kat budak2 baju merah tu... Lain lah aku yang memang d…

Read more
Sepi

Me: Sepi itu indah. Hachi: Sepi juga menakutkan. Me: Sebagai manusia kita tak boleh nak lari dari kesepian. Hachi: Sudah lumrah alam. Me: Keluarkan saya dari rasa sepi ini. Hachi: ****

Read more

Update baby kesayangan saya 22 May 2009. Appointment dengan gynae dijadualkan 2.30 petang. Mujurlah tak lama kena tunggu. Dalam 3.30 petang dah sampai giliran saya. Sesi soal jawab dengan doktor pun tak lama sangat. Alhamdulillah sebab saya tak de alami masalah sangat…

Read more
Lelaki kesayangan saya.

Siapa lelaki kesayangan saya? Kalau sebelum kahwin dulu dah tentu saya jawab: 1. Haji Shafie : Abah terbaik saya. Tak pernah marah atau pukul saya. Tu pasal saya ni kadang2 bersikap keterlaluan (ampun ye kepada sesiapa yang berkenaan). 2. Mohd Yusof : Atuk saya. Du…

Read more

Sumpah.. Demi Allah..... Aku terlalu rindukannya. Hanya suaranya yang mengucapkan kata2 rindu melalui telefon menjadi pengubatkan hatiku dikala rindu yang semakin memuncak ini. Aku rindu untuk baring disebelah berbantalkan lengannya. Aku rindu untuk melihat telatah m…

Read more

Tinggal 3 minggu lagi untuk aku harungi trimester I yang penuh dugaan ini. Weekend yang baru lepas hanya dihabiskan dirumah saja. Tak de mood nak keluar langsung. Tekak pulak asyik loya je. Huhuhu.... aku kena sabar demi baby kesayanganku ini. Mungkin sebab asyik berba…

Read more

Sejak kebelakangan ni penyakit "pelupa" ni dah semakin menjadi. Aku ada dengar yang orang pregnant ni akan jadi mudah lupa bila kandungannya semakin membesar tetapi bukanlah di awal2 kehamilan ni... Tolong!!! sebabnya kadang2 ia semakin meyusahkan aku. Kes …

Read more

Hehehe.. aku baru je dapat ni. Sajer nak kongsi tentang suami kesayangan aku ni. Aku sengaja buat dua part sebab suka2. Ada beberapa fakta menarik pada aku utk dikongsikan mengenai si dia. Pada sesiapa yg tak berapa nak berkenan utk baca, sila jangan teruskan pembaca…

Read more

Salam hormat sebagai pembuka bicara. Alhamdulillah sudah pun 8 minggu usia kandunganku. Baru mula merasai keadaan mabuk2 ini. Terasa siksanya bila menghadapi situasi bersendirian. Aku hanya boleh mengadu pada suami yang jauh di seberang sana. Ditambah pula dengan emo…

Read more