Minggu ni dah 38 minggu. Pewot dah rasa berat sgt. Check up semalam semuanya ok.

BP: 100/60
Berat: Still the same as last week, 68.5kg. Kalau tak de perubahan sampai bersalin nanti, total weight gain = 10kg
Urine: Clear - minggu lepas ada UTI (terpaksa minum air masam + antibiotik again - kali ketiga aku kena UTI)
Baby: So far so good, baby dah turun bawah kata doktor :)

So, sementara tunggu bersalin ni just cont with obimin dan kalsium tablet (aku dah tak lalu minum susu lagi).



KATA HATI AKU: "Ibu dah ready nak tunggu baby keluar ni"

hachi

1 Comments