Showing posts from October, 2010Show All

Hahaha...tak pernah pun aku buat dua post dalam satu hari. Saja jenjalan blogwalking tadi sampai la kat link ini. Aku bukanlah seorang yang pandai nak bercerita apatah lagi nak menulis sesuatu yang boleh menarik perhatian pembaca lain. Blog ini pun terhasil kerana…

Read more

InsyaAllah, bulan depan aku dan Alisha akan ke Miri untuk bercuti dan menyambut AidilAdha bersama cik suami. Risau juga kerana ini merupakan pengalaman pertama bagi aku membawa Alisha 'terbang' bersama. Kali pertama aku ke Miri, Alisha berusia 5 bulan di dalam…

Read more
i City

Nak share sedikit momen ketika ke i City, sabtu lepas. Saja jalan-jalan bawa mak dan abah yang kebetulan datang menjenguk cucu mereka (huhuhu...atas permintaanku juga kerana ada hal yang tidak dapat dielakkan). Niat di hati memang dah lama nak pergi tapi tak kesampaia…

Read more

Saja nak share aktiviti hujung minggu Alisha. Menjerit je yang lebih rasanya :)

Read more

Kenapa dengan tarikh ini? Alhamdulillah, pada 10-10-10 ini, anakandaku ini genap 10 bulan. Maka 10 bulan jugalah aku menjadi ibu kepada Alisha Adnain 10 bulan jugalah aku menyusukan Alisha Adnain 10 bulan melayani karenah Alisha Adnain Banyak yang…

Read more
'lensaMama's Cutes Baby in Diapers'

Saja jalan-jalan menjengah lensaMama , tertarik dengan contest yang dianjurkan iaitu 'lensaMama's Cutes Baby in Diapers' Hadiah-hadiah menarik di sponsor oleh lensaMama sendiri, funky mama , pinky frog dan tiny toes . Jom sama-sama kita join :) Nam…

Read more

Kecewa . Hampa . Putus Asa . Bukan mudah untukku luahkan dengan kata-kata. . Wahai diri, bersabarlah. Janganlah kau gundah. . Hanya padaMu Allah ku berserah. Janganlah kau biarkan perasaan ini terus terbelenggu. Tunjukkanlah jalan yang terang untukku. Berilah kesudahan…

Read more