Showing posts from February, 2011Show All

Ini gelagat Alisha petang semasa bila ku ambil dari taska.

Read more
Bila Alisha mula menconteng

Sudah dipastikan, tuan puteri ku ini, right-handed person. Semasa ku sibuk menengok buku, dia pun sibuk nak mengacau. Dapat pensil sebatang, dia melarikan diri main jauh dari ku. Senyap je. Sedar-sedar pintu dah kena conteng luar dan dalam. Bila ditegur, dia ketawa je…

Read more

Salam semua, Tajuk kat atas sedikit sebanyak mengambarkan perasaan saya semalam dan hari ini. Sejak melangkau usia setahun (sekarang setahun dua bulan), my tuan puteri dah ditempatkan sekali dengan budak2 besar yang lain. 2 minggu berlalu tanpa sebarang masalah. Ta…

Read more
Koleksi Terbaru

Ku bukan lah seorang yang pandai memasak. Sebelum kahwin dulu pun memang jarang ke dapur. Berubah sedikit setelah memegang jawatan isteri dan ibu. Majalah RASA memang menjadi tetamu setiap bulan di rumah. Berjalan2 di POPULAR semalam, terus ku sambar Buku 1 Hari 1 Res…

Read more