Sudah dipastikan, tuan puteri ku ini, right-handed person.

Semasa ku sibuk menengok buku, dia pun sibuk nak mengacau. Dapat pensil sebatang, dia melarikan diri main jauh dari ku. Senyap je. Sedar-sedar pintu dah kena conteng luar dan dalam. Bila ditegur, dia ketawa je.



Hujung minggu lepas, ku belikan set buku mewarna dan pensil warna. Tak berkenan langsung dia dengan buku tu tapi belakang puzzle kayu yang jadi mangsa.



Tengok muka sikit.

4 Comments

  1. ooo..ni la keje ye..
    pandai ekau ye conteng belakang dinding!

    ReplyDelete
  2. hehehe..pensil warna dah kena sorok sbb dia lebih gemor nak conteng dinding.

    ReplyDelete
  3. if mawar dia amik pensil or kertas..
    then kalo either one takde,dia akan cakap dlu :

    "ibu,nak tulis!"

    nasib bekla dia xconteng dinding..
    hohoohho

    ReplyDelete
  4. tak pelah baru 14 bulan. Tak tau nak cakap lagi. Nanti kalau dah boleh cakap still nak conteng dinding jugak mau dapat babab dari ibu dia Hehehe...

    ReplyDelete