Enty kosong #1

March 16, 2011 ILA shafila 2 Comments

My dear Princess at 1 yr and 3 months old

2 comments:

Kenduri di Tambun

March 15, 2011 ILA shafila 1 Comments

Alhamdulillah, aku ke Tambun bagi bagi menghadiri majlis perkahwinan saudara belah emak pada sabtu yang lalu. Bersempena dengan cuti persekolahan, dapatlah adik bongsuku yang masih menuntut di SEMESTI turut serta kecuali adik lelakiku yang masih lagi berkursus di PULAPOL dan cik suamiku tidak dapat turut serta.

Kami bergerak ke Tambun seawal jam 8.30 pagi dan tiba pada jam 11 tengah hari. Ketika sampai di dewan, tetamu masih belum lagi ramai.

'Sampai saja, menjamu selera dengan roti john yang di buat fresh di perkarangan dewan'





'Dewan yang masih lagi kosong. Tertarik dengan hiasan basikal kecil yang chumel itu'



'Banner dan Frame di pintu masuk dewan'

'Pasangan pengantin Aniesa dan Rizal'

'Ku dan Alisha'





1 comments:

Entry kosong.

March 09, 2011 ILA shafila 0 Comments

Salam hari Rabu.

Alhamdulillah sudah masuk bulan ketiga tahun 2011 ini. Betapa pantasnya masa berlalu. Sedar tak sedar Alisha bakal berusia setahun tiga bulan esok. Dan ada berita gembira yang akan aku sampaikan nanti. Tunggu ye...

Sekarang ni tengah berusaha untuk menukar description heading pada blog ku ini. Masih belum dapat mencari perkataan yang sesuai.

Apa2 pun.. Tahniah buat Krsty dan suami di atas kelahiran anakanda baru mereka, Melati. Sangat unik nama puteri2 Krsty kan.

0 comments:

Melur Jelita Datang....Jeng Jeng Jeng!

March 04, 2011 ILA shafila 1 Comments


Mengenali Melur Jelita di alam maya melalui Ratuhati.

Alhamdulillah... saya dengan jujurnya menyukai gaya penulisan dan penyampaian pemiliknya.

Sekarang Melur Jelita nak promote blog2 pengunjungnya tanda penghargaan pemiliknya kepada teman2 blogger dengan mengadakan segmen ini.

Jom sama2 kita memeriahkan segmen Melur Jelita Datang... Jeng Jeng Jeng!


Syarat-syaratnya mudah saja disini.
Tahniah buat Kak Laili kerana semakin berjaya dalam dunia blogger ini.
Adios......

1 comments:

Zoo Negara

March 03, 2011 ILA shafila 0 Comments


Sampai juga akhirnya ke sini setelah sekian lama merancang untuk membawa Alisha ke zoo. Tiket masuk untuk dewasa RM20 seorang manakala Alisha FOC.


Naik train. Alisha masih mengantuk lagi. Dia tidur sepanjang perjalanan dari Puchong ke Zoo.


Beli souvenir dari zoo untuk Alisha.



Suka je dia, bila dah nak balik. Dukung pun tak nak.




Peminat?



Surau Terapung. Abah ngan ibu solat Asar kat sini.

0 comments: