Showing posts from October, 2011Show All

Alhamdulillah, dah pun masuk minggu yang ke 38 kehamilanku ini. Tak sabar rasanya nak berjumpa dengan baby dalam kandungan. Tapi sabarlah sayang. Tunggu abah balik 6 November ni ye. Tuan puteri ni, kalau dia kata nak dukung... maka kena dukung lah. Kalau tidak jangan …

Read more
Saya suka...

Hehehe...saya ni Alisha la. Saya nak cerita kali ni sebab ibu tak tahu nak update apa dalam blog dia. Saya pinjam jari jemari ibu yang dah makin debab2 tu untuk taip cerita saya ni. Nak tahu tak apa yang saya suka buat bila kat rumah? Jeng...jeng...jeng... …

Read more