Showing posts from February, 2012Show All

Salam, Cuma nak perkenalkan anak baru saya. Rasya Collections . Masih lagi dalam proses mengumpul stok dan material. Saya uploadkan stok terkini yang ada pada saya. Mungkin ada item yang pernah anda semua lihat/ beli sebelum ni. Cuma sokong lah saya. Walaupun tak memb…

Read more
My Super Alisha n Alfeey

~ kakak dan adik~ p/s: notis tak T yang anak saya pakai. Yeah SERUPA kan.........

Read more
Jingle Jungle - Breastmilk Freezer Tray w Lid

Alkisahnya tajuk di atas, saya yang dah kehabisan plastic storage untuk EBM Alfeey pergilah ke Fabulousmom Puchong. Alamak....diorang tak de stok lah pulak. Yang ada cuma brand Cherub Baby yang harganya RM40 untuk 25 pcs dan RM78 untuk 20pcs (yg ni boleh reuse). Rasa …

Read more
3 bulan dah

Alhamdulillah, syukur kehadrat Ilahi. Hero saya ini sudah genap 3 bulan hari ini. Sudah pandai bersembang, ketawa besar bila diagah, pandai merajuk - suka sangat mencebik bibir. Dan sudah mula meniarap sejak seminggu yang lalu. Alfeey anak yang tak banyak ragam. …

Read more