Assalamualaikum uols.... BW di awal pagi (hehehehe.....).

Tapi sebelum tu saja-saja menjengah website Nuffnang :-) Tengok earning saya yang tak seberapa tu, ngeh...ngeh..ngeh... Baca-baca What's Happening @ Nuffnang? Saya tertarik nak BW ke blogger of the month September : Submerryn.com . Best...best...best...  [tak mau bagi komen blog orang :)] tapi sangat worth kalau kita follow blog yang sangat informative macam ni.

Seperti biasa, buka blog kegemaran saya Salam Dua Benua: Semoga hubby kak LG cepat sembuh. 

Dan juga, blog Izwa yang comel Bicara Hati: Selamat menempuh kerja-kerja yang busy tu ye.

Serta blog masakan milik kak Azlita Masam Manis

Akhir sekali buka mukabuku kejap (sebelum mulakan kerja ye - ye ke? )

Ok lah....jom mulakan kerja di hari selasa ini :)

p/s: Ain banyak sangat berangan lah. Tengok Adam & Hawa tanpa Mr.Hubby tak beshhhh.


kakak nak ikut abah balik Miri ke? Siap masuk dalam beg ni.

0 Comments