Wednesday, January 23, 2013

Day 2 @ USM; Jom makan megi

Assalamualaikum

Bersiaran dari USM di hari yang kedua
Jangan jelak ye kawan-kawan semua
Sekadar mengisi masa terluang (take 5 - kelabu mata tengok nombor2 ni)

Disebabkan dah terbiasa, bila hari tak kerja mesti juga nak terjaga 6.30 pagi. Solat Subuh ye semua :)
AA pun bangun 6.30 juga kalau dengan saya. Huhuhu..rindu dengan budak berdua tu.


View dari bilik saya ditingkat 5. Saujana 04. Atas bukit ni.


Basah. Baru lepas hujan di pagi hari.


Meja study yang baru di kemaskan. Sekarang dah macam-macam ada.

Bila dah duduk kat hostel, megi mesti ada sebagi bekalan. Penat lah nak turun ke kafe. Hehehehe......Bahannya pun senang :)


Tupperware (+cover), megi sebungkus, air panas
Biar je 5 minit.
Fast to cook, good to eat (ada ka....)

Hari ni rehat je...esok ada test on Numerical Analysis. Entry saya ni lewat sehari, maknanya hari ini lah test nya (9-11 mlm). Good Luck untuk saya.

Rindu sangat pada Alisha, Alfeey dan Abah diorang.

No comments:

Post a Comment

Ad Banner