Follow Me @noorshafila

Thursday, January 31, 2013

Pendaftaran Tahun 1

Assalamualaikum,

Ada tak ibubapa di luar sana yang sudah mendaftar anak untuk memasuki tahun 1 pada 2016?
Macam mana prosedurnya?

Alisha lahir pada 2009 dan sepatutnya masuk tahun 1 pada 2016.

Ish..ish..ish.. pening saya. Takut sudah terlepas tempoh mendaftarnya. Bila sepatutnya mendaftar untuk anak yang lahir tahun 2009 ni?

4 comments:

  1. Eh..fila..
    Err...gitu ke?

    Aleesya kan sebaya alisha.
    Rasanya paling awal,2014 nanti leh stat register kot.
    Errr..kawan lah bitau.nanti kalu fila ada info,bitau eh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke...sebab masa survey cik google hari ada jumpa sekolah kat melaka rasanya, dah open tuk registration 2016 tahun lepas lagi. Mungkin saya silap. Tengah mencari info lagi ni.

      Delete
  2. Setahu sy bila anak umo 5 tahun baru leh startt daftar anak darjah 1. Ank sy yg sebelum sebelum ni pun camtu. Dah 5 tahun br daftar. Dalam bulan mac klw x silap. Cer call sekolah tanya.

    ReplyDelete
  3. Rasanya bulan 3 kot start daftar...

    ReplyDelete