Showing posts from February, 2013Show All
Bila anak merindu

Assalamualaikum Wah....hujan berturut-turut dua hari lepas. Jalan sesak gila waktu balik kerja. Kepala pun sesak bila tengok kereta depan, kiri dan kanan tak bergerak. Sudahnya, pukul 7 baru boleh sampai rumah. Badan pun penat sesangat-sangatnya. Kasihan my kids. T…

Read more
BROTHER INNOV-IS 30

Assalamualaikum. Ingat lagi tak pada entry INI ? Saya ada cerita ada tentang ada benda lain yang da lama saya teringin sangat-sangat nak beli. Alhamdulillah, saya sudah dapat memilikinya. Tengok gambar kat bawah ni mesti korang dah tahu apa dia kan :) Terima kasih pa…

Read more

Assalamualaikum.  Salam pagi khamis. Take a break kejap dari study untuk update blog ni, memandangkan saya akan sibuk esok. Pagi esok exam 9-11. Sambung dengan bengkel Mathematica sampai pukul 12 (sepatutnya bermula pukul 9). Habis je kena bergegas untuk kuliah te…

Read more
Doa penerang hati.

Habis merah rumah saya ni. Salahkan jari jemari saya ni yang gatal tekan siti situ sana sini. Hahahaha (cute sangat Siti Nurhaiza berhijab kan). Sudahnya template lama hilang. Saya pun dah lupa download kat mana dulu. Korang rasa...merah ni cun tak? Kalau tak cun pun, …

Read more
Baucar Buku 1 Malaysia (BB1M)

Nak cerita pasal BB1M :) Macam saya, sebagai pelajar PJJ, buku rujukan ada dibekal disamping e-book yang terdapat dalam portal. Tapi untuk mendapatkan buku rujukan lain kenalah beli sendiri.  Bagi yang dah bekerja memang duit memang tidak menjadi masala…

Read more
Mimpikan Fatin Liyana

Hahahaha....tajuk tak leh blah. Baik saya gelak dulu sebelum korang gelakkan saya. Apa lah yang saya buat semalam sampaikan boleh termimpikan Fatin Liana, blogger comel tu.  Terjaga je dari tidur pagi-pagi buta tadi, terus dapat mesej dari mem…

Read more
Jalan-jalan di Queensbay Mall

kredit gambar:  http://www.queensbaymallmalaysia.com Gambar atas ni je...yang lain saya punya tau. Hahahahahahaha Nak citer sikit :) Dah masuk minggu terakhir ni baru lah tergedik-gedik nak jalan-jalan. Sian kawan saya @ kawan pejabat yang jadi mangsa t…

Read more
Segmen Blogger i2 Sahabatku

Assalamualaikum Terjumpa ini semasa ber blog walking. Jom kita meriahkan lagi dunia blogger ni. Klik saja image kat bawah ni.... Salam perkenalan buat semua dari saya yang baru belajar.

Read more
Ryan Sky Dalton, Mohamed Darwisz Hakim

Ryan Sky Dalton dan Mohamed Darwisz Hakim.  Masing-masing merupakan cahayamata kepada Ning Baizura dan Memey Suhaiza. Jutaan tahniah kepada mereka berdua.  Semoga kedua-keduanya membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh.  Hehehehe...saya pulak yang…

Read more
Bila anak merindu...

Tinggal seminggu lagi untuk saya berada di USM. Setiap hari saya akan menelefon dan ber video call dengan anak-anak. Rasa sangat sebak bila mana muncul perbualan sebegini. Anak dara saya ini sudah pandai meluahkan perasaannya. Sabarlah sayang tinggal…

Read more