Monday, February 04, 2013

Mimpikan Fatin Liyana

Hahahaha....tajuk tak leh blah.

Baik saya gelak dulu sebelum korang gelakkan saya.

Apa lah yang saya buat semalam sampaikan boleh termimpikan Fatin Liana, blogger comel tu. 

Terjaga je dari tidur pagi-pagi buta tadi, terus dapat mesej dari member sebelah - Air takde.
Alamak...solat Subuh belum lagi, sudahlah ada kelas pukul 12 nanti.

Ish..apa kena mengena Fatin Liana dengan tak de air ni?

Hahahaha.

Sesiapa yang tak pernah baca blog dia tekan je image kat bawah ni.


Akak mintak izin curi gambar profile ye FL.

Bye

2 comments:

  1. aik..sampai termimpi ye..bangga die kalu baca nih..
    tapi die mmg cute pun kan.

    ReplyDelete
  2. Itu lah pasalnya Ash....
    Tak pasal2 termimpikan bakal doktor cute ni.

    ReplyDelete

Ad Banner