Follow Me @noorshafila

Saturday, February 02, 2013

Ryan Sky Dalton, Mohamed Darwisz Hakim

Ryan Sky Dalton dan Mohamed Darwisz Hakim. 

Masing-masing merupakan cahayamata kepada Ning Baizura dan Memey Suhaiza. Jutaan tahniah kepada mereka berdua. 

Semoga kedua-keduanya membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh. 

Hehehehe...saya pulak yang terlebih excited. Best kan dapat baby. Hahaha....teringat pula semasa kali pertama menyentuh Alisha dan Alfeey. Perasaan gembira yang tidak dapat digambarkan. 

Eh......tiba-tiba rindu bau baby pulak. Sekarang ni, budak berdua tu masam je bila bangun dari tidur tapi bau itu yang menyegarkan saya. 

Baby baru?

Tunggu habis belajar dulu lah ye.....Lagipun nak tumpu perhatian pada Alisha dan Alfeey dulu. Better quality than quantity kan :)







4 comments:

  1. Salam..bila anak2 membesar dengan asuhan kita,secara x langsung kita dapat memahami karektor anak2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Airis.
      Karektor anak2 terbentuk dari cara didikan dan asuhan kita.
      Cara kita sbg ibu bapa yg menentukan akhlak anak2.

      Delete
  2. Owhh..tau pasal memey je..ning gaks ke..hehe.ni nak google ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. google Ash...jangan tak google.

      angkasawan kita tu pun dah dapat baby juga...

      Delete