Tuesday, September 10, 2013

Spritzer Mini Water Dispenser

Assalamualaikum

Mesti ramai yang kata produk ni dah lama ada kat pasaran :) Saya baru perasan baru-baru ni saja. Memang mencari pun sebenarnya, untuk kemudahan di rumah. Alisha sangat suka dan kerap minum air kosong ni. Sekejap-sekejap minta air. Saya lah kena tolong ambilkan sebab bekas air masak saya letak tinggi sikit. Dah besar sikit ni, dia dah tak nak minum/hisap guna bekas air yang ber-straw tu lagi.

Jadi nak memudahkan dia dan juga ibu dia ni, saya pun mencarilah water dispenser yang simple dan tak terlalu besar ni. Ramai yang kata boleh dapat di stesen minyak dan hypermart. Semalam kebetulan masuk giant untuk beli barang. Memang sengaja lalu di tempat susun mineral water. Taraa...dah nampak kotak-kotak Spritzer tersusun je. Senyum lebar saya. Alisha lagi lah. Nampak je warna pink terus nak...nak...nak.


Bawa balik rumah, cuci dulu dan terus guna. Mini dispenser warna pink untuk princess Alisha saya. 
Dengan harga RM27.99 dan free 6L  RO Spritzer. 


****

1 comment:

  1. hehe..chumel kan..pernah nampak juga..

    =p macam best je letak satu kat dapur ni..

    ReplyDelete

Ad Banner