Showing posts from November, 2013Show All
Bagaimana VIVIX bertindak.

Ramai yang kata: Mahal lah VIVIX ni... Betul ke VIVIX ni berkesan... Mula-mula dulu saya pun berfikiran begitu. Tapi bila dah tengok kesan pada yang menggunakannya. Apalah sangat jika nak dibandingkan dengan apa yang kita boleh dapat. Saya nak share sikit macam …

Read more
Dah dapat keputusan UPSR

Bismillah... Salam Jumaat buat semua. Hari ni hari terakhir sesi persekolahan 2013. Selamat bercuti panjang dan Kita enjoy!! Terlebih dahulu saya nak ucapkan tahniah kepada kembar AIDA FARHANA dan AIDA FARHANI yang berjaya memperolehi keputusan UPSR dengan cemerl…

Read more
Main taman jer.

Bismillah :) Minggu ni rasa sekejap je berlalu  kan.... Hari ni dah pun hari khamis. Tak sabar nak tunggu hujung minggu. Hehehe...tak de lah apa yang menarik pun. Saja tak sabar nak habiskan masa dengan dua orang budak kecil kat rumah tu. Sebenarnya 2 November lepa…

Read more
Shaklee lah pulak

Bismillah dan Assalamualaikum. Salam jumaat yang penuh keberkatan. Agak lama saya tak update blog ni. Sibuk dengan kerja sikit di pejabat dan juga Shaklee . Hehehe...baru berjinak-jinak menjual :) So, Kalau ada yang nak beli, meh la beli dari saya. InsyaAllah, saya j…

Read more