The Mumsy Journal

Sunday, January 26, 2014

Dah seminggu di USM ^__^

Assalamualaikum w.b.t

Dah seminggu di USM ni. Tahun ni masih lagi dapat penginapan di luar USM. Desasiswa Restu. Ok sikit dari tahun lepas. Tak perlu nak daki bukit dan tangga :) Tahun ni, pendaftaran sampai pukul 5 petang. Jadi, Cik Ila gerak lambat sikit dari Gerik. Hantar Alisha ke tadika dulu. Tengah hari ambil dia dari tadika dan lepas Zohor baru gerak ke USM.

Untuk tiga minggu ni Alisha menumpang Tadika Kemas. Orang cakap bahasa melayu dia cakap bahasa Inggeris. Adoi anak......mungkin sebab dah biasa dengan bahasa Inggeris kat Tadika UM. Tak pe..tiga minggu je :)

 Alisha yang berbaju kuning tu....

Rindu betul dengan budak berdua ni.

Alisha yang suka ber 'make up'
Alfeey yang makin nakal.
Walaupun, cuti belajar sekejap, biz Shaklee Cik Ila masih jalan seperti biasa ye. Kalau ada sesiapa yang nak order barang, boleh je contact Cik Ila. Kat sekitar USM, P.Pinang, boleh je kalau nak COD.

Kalau nak flyer dulu pun boleh. SMS/wassap FLYER SHAKLEE dan bagi alamat. Nanti Cik Ila boleh pos kan. Semua percuma. Kecualilah kalau beli barang. Kalau melebihi RM150.00 boleh lah cik Ila bagi postage free. Consultation pun akan di beri percuma. Oh lagi satu...kalau ada yang nak join biz Shaklee ni secara full time atau pun part time boleh jugak. Nak tahu lebih detail SMS/wassap JOIN SHAKLEE. Nanti Cik Ila 
akan bagi tau selanjutnya.

Biz Card Cik Ila.
Promotion Alfalfa masih ada lagi 6 hari. Cepat-cepat ye kalau nak beli dengan harga yang murah. Banyak manfaatnya :) Cik Ila berani cakap sebab Cik Ila pun mengamalkan Alfalfa ni.


Salam sayang...
Cik Ila
SID 1066501

Thanks for reading this entry!

No comments:

Post a Comment

Follow Me @noorshafila