Follow Me @noorshafila

Friday, January 10, 2014

Seoul Garden, IOI Mall, Puchong

Ingat lagi entri INI?  Cik Suami saya memang sangat suka menikmati steamboat ni. Tak mau pergi jauh sampai ke Ampang sana, Cik Ila dan suami serta anak2 ke Seoul Garden. Kami sampai dalam pukul petang. So..dinner lah. RM38.88 per adult. Alisha dan Alfeey FOC lagi :)



Pandangan dari luar masa baru sampai. Sebelum apa-apa kena buat bayaran dulu. Macam lah nak datang selalu...Cik Ila ni pi apply My Preffered Card dengan hanya RM25. Yang bestnya..boleh je nak pinjam kan kad ni kat kengkawan atau pun family member. Boleh dapat 10% disc. Hehehehe...sharing is caring kan :)




Voucher tu pulak boleh guna untuk next visit.

























Posing-posing makan aiskrim sementara menunggu abah mengambil makanan. Ibu tak leh nak ke mana-mana sebab budak berdua ni tak boleh duduk diam. Diorang asyik nak keluar je nak main. Huhuhu..ibu pandai-pandai berjanji nak bawak pergi main kat Reka Zone.

Sorry ye...Cik Ila tak letak gambar2 makanan yang kami makan :) Dah habis baru teringat nak ambil gambar. Hehehehe...



First time Cik Ila mencuba kimchi. Saya saaangat suka :)




Okeh...keseluruhannya Seoul Garden, IOI Mall Puchong dapat 3/5 star :) 



Thank you for reading this entry!

1 comment:

  1. cik Nur selalu pergi makan kat sini...
    boleh la kita jumpa

    ReplyDelete