Showing posts from March, 2014Show All
Excellent explanation on why RMAF did not react.

Copy n Paste Have a good read. This piece worth reading. MH370: I Speak Out Posted by: seademon on: March 20, 2014 In: Daily Whatevers | What da f***!! 221 Comments This posting is made with the above in mind. A lot has been said about the disappearanc…

Read more
Malaysia bashing and the ugly side of the Western media

Copy n Paste: Malaysia bashing and the ugly side of the Western media by KijangMas Perkasa Friday, March 21, 2014 While Malaysia and its partners went on overdrive to search for the missing MH370, the Western media went on Malaysia bashing overdrive (…

Read more
Tips to Quick Weight Loss

Jadikan ini amalan dalam pengambilan makanan harian sumber: fb Kevin Zahri Disamping itu apa kata anda cuba ini: Set diet premium / inch loss shaklee lecithin & omega guard  untuk bakar lemak degil alfalfa & herblax  untuk detox ES…

Read more

Cik Ila memang suka rujuk pada fb Kevin Zahri bila melibatkan senaman dan diet ni. Ini antara yang beliau kongsi kan. Hanya ambil masa sekejap je untuk buat rutin2 ini. Yang penting mesti dilakukan secara berterusan. Post by MH Vita Shoppe .…

Read more
No more...

Assalamualaykum Cik Ila dah tak mau cerita pasal MH370 lagi.  Doa Cik Ila tetap bersama dengan MH370.  Memandangkan masih ramai lagi yang tak berpuas hati kat luar sana...yang hanya cakap kosong dan menunding jari sana dan sini tapi do nothing. Cik Ila …

Read more
Kenapa dan Bagaimana MH370 berakhir di Lautan Hindi?

Walaupun PM kita telah mengesahkan status MH370, Cik Ila percaya mesti ada yang tertanya-tanya kenapa dan bagaimana MH370 boleh sampai ke lautan Hindi?  Jauhnya MH370 pergi. No...No...No... Tak mau buat spekulasi ye. Semoga pencarian kotak hitam dan …

Read more
Kronologi kehilangan pesawat MAS MH370

Berikut ialah fakta dan kronologi kehilangan pesawat MH370 berdasarkan kenyataan-kenyataan rasmi yang dikeluarkan pihak berkuasa melalui sidang media yang diadakan dari semasa ke semasa. Info ini saya perolehi dari web malaysiatercinta Fakta mengenai penerbangan…

Read more
Berakhirnya MH370 ~ Al-Fatihah

Assalamualaykum Malam tadi, PM kita, Datuk Seri Najib Razak telah mengumumkan pesawat MSA MH370 yang telah dilaporkan hilang pada 8 Mac lalu, mengakhiri penerbangan di selatan lautan Hindi dan dipercayai bahawa tiada mangsa yang selamat. "Al-Fatihah dan salam…

Read more

Assalamualaykum Salam pagi isnin yang ceria. Pagi ni buka facebook, tengok ada video kesungguhan Wardina mengajar anaknya Alquran. Secara jujur saya kagum dengan Wardina. Terfikir pula diri saya yang kerdil ini. Mampukah saya melakukan seperti itu. Sedangkan untu…

Read more
Gatal tapak tangan

Assalamualaykum Yipee...mood happy dapat reward dari cinta hati. Patutlah gatal je tapak tangan ni semalam. As a working mom, ada duit gaji sendiri dan boleh je nak beli sendiri. Tapi lumrah alam kan...kalau orang yang hadiahkan lagi lagi dan lagi best. H…

Read more
e-Filling LHDN

Assalamualaykum Selesai dah buat e-filling untuk taksiran cukai 2013. Ada lebihan bayaran nih. Alhamdulillah. Untuk semua, jangan lupa ye. Sampai hujung april rasanya. Thanks for reading this entry.. Shaklee promosi ESP bulan ini. Jom rebut pelua…

Read more

Assalamualaykum Salam Jumaat yang mulia. Sudah masuk hari ketujuh kehilangan MH370 Mari kita terus berdoa untuk MH370 Post by My Networks . Kita berdoa kepada Allah SWT dengan setulus hati kita,menadahkan tangan kepada Allah SWT agar supaya…

Read more
Pray for MH370

Assalamualaykum. Di hari ke 3 kehilangan MH370...macam2 yang kita dengar. Tak mahu berkata apa-apa mengenainya. Biar yang berkuasa menjalankan tugas. Hanya berdoa semoga Allah tunjukkan jalan. Berdiam tidak semestinya kita tidak peduli. Thanks …

Read more