Shopping di LAZADA

Breaking

Friday, March 21, 2014

Gatal tapak tangan

Assalamualaykum

Yipee...mood happy dapat reward dari cinta hati. Patutlah gatal je tapak tangan ni semalam.

As a working mom, ada duit gaji sendiri dan boleh je nak beli sendiri. Tapi lumrah alam kan...kalau orang yang hadiahkan lagi lagi dan lagi best.



Hitam memang sentiasa kesukaan saya. 

Masuk City Chain, intai jam-jam yang banyak-banyak tu, tak sampai hati pulak nak amik yang mahal-mahal, walaupun Mr. Hubby tak limitkan harganya. Hahahaha...baik kan isteri awak ni. Ada diskaun untuk jam yang berharga 3 rat lebih ni pun dah lebih syukur. Yang bestnya, dia dah tahu  Cik Ila akan pilih jam ni. Hahahaha...

Cuti dia pun dah nak habis. Next week jadi supermom balik. Huhuhu....tak de chef, tak de driver, tak de bantal peluk.


Thanks for reading this entry...

Shaklee promosi ESP bulan ini.
Jom rebut peluang beli.
Berminat?
pm/wassap Cik Ila 0129264020

1 comment: