Shopping di LAZADA

Breaking

Monday, April 14, 2014

Cerita hujung minggu: Reka Zone

Assalamualaykum

Sabtu dan ahad air kena catu. Huhuhu....sedih betul bila kena masa hujung minggu ni. Anak2 tak boleh nak suka-suka main air. (Psstt... kalau hari cuti memang Cik Ila bagi peluang diorang main air).

Seperti yang dijanjikan....sebulan dua kali je boleh pergi main kat RekaZone. Pada Alisha dan Alfeey, dua kali weekend tu mesti lama. Siap merayu-rayu lagi. (lagi pulak..hero tu dah pandai cakap ni). Hari sabtu, pukul 10 dah sampai....orang pun takde lagi...


Main yang ni dulu.


Tenggelam dalam bola.


Wall Climbing.


Main sampai tak hengat.


Rehat sekejap @ makan dan minum. No outside food allowed.
Fish ball (3pcs) - RM3.00
Nasi lemak biasa - RM2.00
Drinks - lupa :)


Melayan Let it Go - Frozen


Masa ni dah penat. Pukul 2 lebih. Punya lah lama melepak dalam  ni.



Merry Go Round pulak (yang kalau pergi JJ memang wajib naik).


Last sekali, tengok ikan pulak (pun perkara wajib)

Masa ni, memang diorang dah penat sangat. Sampai tertidur dalam troli. Tak sempat ibu nak ber'shopping'


Reward diri sendiri dengan ini sahaja aka my lunch. Hehehehe


Penat sangat. Ibu pulak lagi penat sebab dukung dua-dua naik tangga ke tingkat 5.

Itu cerita hari sabtu. Hari ahad tiga-tiga orang bermalas-malas kat rumah. Tambah pulak simpanan air yang semakin berkurang. Apa pun tak bleh...

:)

Thanks for reading this entry

Cik Ila 
0129264020
SID Puchong

No comments:

Post a Comment