Follow Me @noorshafila

Friday, April 18, 2014

GALACTADOT LACTATION COOKIES

Assalamualaykum

Salam pagi Jumaat. Semoga kita beroleh keberkatan di hari yang mulia ini. 
Jom kita sama-sama memuliakan hari jumaat ni.



Siapa pernah dengar GALACTADOT LACTATION COOKIES? Cik Ila pun tak tau sangat. Dengar pasal cookies ni dari seorang pensyarah kat ofis ni. Cari kat Mr. Google je. Cookies ni untuk milk booster.

Tengok gambar macam chocolate chips cookies yang biasa kita makan je kan.

Image: Milkywayjuniors.com


Tapi kandungannya ada banyak milk booster seperti:- 
Fenugreek @ halba
Dates/Kurma
Oats
Flaxseed
Brewers Yeast

Siapa pandai boleh buat sendiri. Hehehhehe....letak kismis mesti lagi sedap sebab kalau terkunyah fenugreek tu mesti rasa semacam sikit kan.... boleh buat jajan, makan sambil tengok tv. Hehehehe

Mmmm....Cik Ila ada terbeli tudung Aidijuma yang serupa designnya. Kalau buat GA tudung tu ada yang nak tak? Hehehehe......excited membeli sampai tak perasaan terbeli tudung yang sama.


Ada yang nak tak?


Thanks for reading this entry.....

Cik Ila 
SID area Puchong.
Siapa berminat nak beli boleh wassap ye 0129264020

3 comments:

  1. ooo, ada juga ya cookies utk milk booster. tak pernah dengar. next time boleh try ni :)

    ReplyDelete
  2. eh ehh bukanke shaklee ni boleh meriahkan susu sampai mencurah curah..nak buat apa pulak makan cookies segala..shaklee kan dah cukup

    ReplyDelete
  3. cik/puan Anonymous....nak susu mencurah-curah kena faham konsep supply and demand ye...kalau makan pelbagai supplement or apa pun tapi kalau tak faham konsep tak de nya nak mencurah-curah.

    ReplyDelete

Broaden News