Follow Me @noorshafila

Monday, September 29, 2014

Si Comel IRIZ.

Macam best je Proton IRIZ ni. Nampak comel gitue...

"MORE POWER. LESS FUEL. KEYLESS TO GO"


Ada dua pilihan iaitu 1.3L dan 1.6L
Harga pulak start dari RM42,438 untuk solid dan RM42,888 untuk metallic. Kira affordable lagi lah.
Baca spec Proton IRIZ kat SINI


 Hitam yang menawan.

Oooppsss...Cik Ila nak beli ke ni?
Hahaha....cukuplah Exora yang sekarang ni. Bila dah ada anak2 ni, rasa macam tak sesuai pulak nak pakai kete comey2 macam ni. Stroller saja pun dah makan ruang bonet

Tapi....comey sangat lah IRIZ ni.



No comments:

Post a Comment