Showing posts from November, 2014Show All
Tangan gatal ke gatal tangan?

Adeh...ini lah akibatnya bila tak sabar tengok cik jerawat menjengah. Belum masak ranum lagi dah gatal nak suruh dia keluar.  Duduknya di tengah-tengah dunia. Sangat ketara lah.  Pengajarannya.....sabar separuh dari iman.  Ps: Sorry ye..entry ni merapu si…

Read more
Lucky draw

Yay..dapat lucky draw hari ni.  Seumur hidup rasanya ini yang pertama.  Tak hebat mana pun. Tapi..... It's a LUCKY DRAW Alkisah, pagi tadi ada Labcon Road Show, diorang datang lab@office untuk demo product. Lepas demo, isi borang lucky draw dan l…

Read more

Read more
Alisha di taekwaondo Championship

Cerita dah basi tapi baru teringat nak tulis. Hehehe.... 19 Oktober lepas, Alisha sertai Astral Poomse and Basic Taekwondo Championship 2014 di Kompleks Kejiranan Presint 11, Putrajaya. Untuk kumpulan tali pinggang kuning 5 tahun. Slot Alisha ni sesi pagi. Nasib b…

Read more
Cerita Pink dan Encik Sotong

Saya pernah tulis entri tentang PINK kat SINI dulu. Nah...satu lagi masuk dalam koleksi. Tak mahal pun. RM20 je. Sekali pandang je terus tergoda.  Adeh....macam terpengaruh dengan En Sotong lah pulak.  Boleh lah nak pakai jenjalan isi jajan anak2 dan ju…

Read more