Follow Me @noorshafila

Wednesday, December 17, 2014

Trip Alisha ke FITC

Assalamualaikum semua.

Ingat tak dalam entry lepas, saya ada bagi tau yang Alisha pergi ke Farm In The City (FITC). Baru dapat gambar-gambar masa kat sana dari page Tadika kakak.

Belek punya belek, ibu ni boleh tak perasan yang mana satu kakak bila dah ramai-ramai pakai uniform yang sama. Nasib baik terperasankan cap Hello Kitty yang kakak pakai. Jom tengok gambar-gambar kakak masa kat FITC.


Sampai macam tu sekali kakak. Entah apa lah yang dia tengok tu :)


Pegang tangan ramai-ramai.





Ular!!!!


Telur ostrich











Agaknya ni lah kot 'abang muka coklat' yang dia sibuk bercerita tu.








Kakak @ BFF ibu.


Dapat sijil


dan juga complementary ticket.

Jadi, ibu ngan abah kena bawa kakak dan adik pergi juga lah nanti :)

Thanks for reading this entry.


No comments:

Post a Comment