Follow Me @noorshafila

Friday, January 09, 2015

Jom Aktifkan MyKad

Assalamualaikum dan salam ceria

~Entry Contest~

Awak...awak...semua  mesti tahu mykad kita tu banyak kegunaannya. Semua urusan termasuklah urusan rasmi dan juga tak rasmi. Kalau takde memang susahkan. Terkini, ada satu program telah dibangunkan khas untuk menampung keperluan lebih 30 juta rakyat Malaysia ni iaitu Program Mykad Smart Shopper.

Tapi untuk menyertai program ni, anda kenalah aktifkan mykad yang dah sedia ada tu yang oleh buat secara online di www.aktifmykad.com. Mudah sangatkan dan yang penting FREE je. Nanti boleh lah guna sebagai kad diskaun dan kad ganjaran bila shopping.


Kelebihan Menyertai Program MyKad Smart Shopper:
  • Pengaktifan MyKad untuk menjadikan Kad Diskaun adalah PERCUMA
  • Tiada sebarang Annual Fee dikenakan (Bermakna PERCUMA seumur hidup)
  • Tidak perlu membawa kad tambahan yang pastinya akan menyesakkan dompet anda. Semua orang membawa mykad ke mana-mana untuk kebanyakkan urusan. 
  • Dapat mata ganjaran dan tidak ada tempoh luput. 
  • Walaupun anda tidak dikenakan sebarang yuran untuk menyertai program ini dan tiada yuran tahunan dikenakan, tetapi anda berpeluang untuk menebus hadiah daripada pihak syarikat berdasarkan mata ganjaran yang telah anda kumpul ketika berbelanja. 
  • Aplikasi Mykad Smart shopper melalui IPAD, Iphone dan Smartphone disokong dengan sistem GPS, dapat memberi panduan, maklumat dan lokasi setiap kedai yang terlibat di dalam program ini. 
Sesiapa yang dah aktifkan mykad akan mendapat Mykad Booklet seperti dalam gambar kat bawah ni secara PERCUMA. Dalam Mykad Booklet mengandungi kesemua 50 aplikasi Mykad yang perlu kita tahu sebagai pemilik Mykad.


Apa lagi....jom aktifkan Mykad anda :)


~ Contest ini dianjurkan oleh Blog Coretan Anuar ditaja oleh www.aktifmykad.com~

Good luck kepada semua yang menyertai contest ni ye.


Thanks for reading this entry.

10 comments:

  1. Terima kasih kerana sudi join Contest ini.. Penyertaan di terima.. Good Luck!!

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sebab terima contest saya ni :)

    ReplyDelete
  3. peserta SEO contest ni hebat-hebat belako..

    ReplyDelete
  4. :)
    saya baru nak mengenali SEO ni en Ismail.

    ReplyDelete
  5. Salam buat Ila Shafila... moga anda sejahtera hendaknya. Jom sama-sama kita akitkan mykad kita dan disamping itu boleh join contest SEO
    Jom Aktifkan Mykad ini dan semoga berjaya.

    ReplyDelete
  6. goodluck ye . jom singgah entri saya jugak :)

    http://www.blogparihh.com/2015/01/jom-aktifkan-mykad.html

    ReplyDelete
  7. Selamat dan semoga berjaya dalam contest ini...

    ReplyDelete
  8. Selamat berjaya di dalam contest yang hebat ini

    ReplyDelete
  9. Makin ramai yang join contest seo Jom Aktifkan Mykad. Moga entri berada dikedudukan yang baik.

    ReplyDelete
  10. gud luck admin….harap berjaya dalam contest ini ye…seminggu je lagi keputusan akan keluar

    ikhlas – Bakul2011

    http://www.bakul2011.com

    ReplyDelete

Broaden News