Shopping di LAZADA

Breaking

Friday, January 16, 2015

Kek Gula Hangus

Punya lah lama berangan nak buat kek gula hangus atau ada juga yang panggil kek sarang semut ni. Dari sehari ke sehari tak juga buat-buat. Sebabnya takut tak menjadi. Ye lah....hasil yang baik adalah kek yang cukup kenyalnya dan ada corak lubang-lubang. Pasal tu la kek ni dipanggil sarang semut.

Cik suami balik bercuti hari tu, sy pun tanya lah dia nak bawa balik apa ke Miri. Maka dengan selamba dia cakap kek ni. Huaaaa...manalah i confident nak buat. Tapi disebabkan tak mau kuciwakan cik suami, sy pun cari resepi dari blog kak Azlita. Dan follow setiap langkah (takut tak jadi).

Maka buat kali pertamanya......mendapat hasil sebegini. Mestilah sy happy over the moon. Dapat juga cik suami bawa balik. Sebabnya, dari awal sebelum buat lagi berkali sy ingatkan dia....ini first time buat, kalau tak jadi tak payah bawa balik. Huhuhuhu


Not bad huh :) Walaupun rupanya tak semenarik gambar dalam blog kak azlita, rasa kek ni seperti kek yang pernah sy makan. InsyaAllah.....akan cuba lagi nanti. 



~ PRODUK ~

Pernah dengar CMD Revell tak?
Meh baca keistimewaan dia.


Dan Khasiatnya adalah untuk:



 Berminat nak dapat kan CMD sms/whatsapp sy 0129264020

No comments:

Post a Comment