Follow Me @noorshafila

Thursday, January 15, 2015

Manisnya Cinta di Cappadocia

Akhirnya berjaya juga menonton movie ni.....Manisnya Cinta di Cappadocia. Bukan kat cinema.....bukan beli dvd pirate...tapi kat Astro je. Enjoy dan relax sambil baring-baring. Kebetulan cik suami pun cuti. Boleh lah tengok sambil feeling- feeling :)


Jalan cerita yang menarik yang mengisahkan tentang percintaan Ifti Liyana dan Nazmi. Memanglah tak detail macam novel Manisnya Cinta karya Anis Ayuni tu. Tapi masih tak lari dari jalan cerita asal. Sampai sekarang novel tu masih berada dalam simpanan (sayang).


Barisan pelakon pun best. Pada saya gandingan Fazura dan Sam memang menjadi. Dua-dua sweet. Pelakon-pelakon pembantu pun yang dah memang kita selalu tengok kat tv. 

                           

Cantik sangatlah Fazura ni.

Alisha paling suka babak bila Fazura menjerit "arghh..aku sunyi."

Keseluruhannya.....berbaloi lah bayar RM15 kat Astro. Hahahaha

Korang yang suka layan movies......TENGOK lah.


Thanks for reading this entry.....

No comments:

Post a Comment