Shopping di LAZADA

Breaking

Friday, February 13, 2015

CPUV terbaru dari Mr Nuffnang.

Alhamdulillah....permulaan yang agak baik di 2015 ni....Bulan lepas ada 4 CPUV masuk blog. Bulan ni masuk lagi 3. Thanks Nuffnang!!!!!

Meh tengok CPUV terbaru untuk bulan ni...


Alang-alang dah tgk CPUV Maggi Kari....tangan pun gatal lah meng'google'. Rupa-rupanya ada event "World Curry Festival" kat Penang yang berlangsung dari 30 Januari - 1 Februari 2015. Wehhh....saya ada kat Penang lah masa ni. Rugi pulak rasanya tak tahu awal2. Kalau tak boleh lah pergi.

Dalam banyak2 jenis maggi....maggi kari memang jadi kesukaan dan mesti ada kat rumah. Kot2 terbangun tengah malam dan lapar boleh je masak. Cepat dimasak dan sedap dimakan. Cuma tiap kali masak, saya kurang kan sikit perencahnya. Kalau cik suami yang masak .....memang super duper yummylicious lah. Hehehehe

1 comment:

  1. tahniah.. banyak dapat cpuv sis... murah rezeki.. :")

    ReplyDelete