Showing posts from March, 2015Show All
Your Name's Hidden Meaning

Aduh....bila tengok ramai yang respons dengan Apps  Your Name's Hidden Meaning   kat FB, tangan pun mula lah gatal nak mencuba. The result is.... Tak pasti dengan "Type A" personality, refer dengan Dr Google .... Mmmm... Mmmm..…

Read more
Jamu Seri Bonda

Jamu Seri Bonda mampu merawat masalah keputihan dan masalah dalaman kaum wanita secara tradisional.  Bahaya keputihan untuk kaum wanita.  Masalah keputihan atau lelehan lendir berwarna putih, krim atau kelabu yang keluar daripada faraj wanita merupakan suatu masal…

Read more
We are Family

Bukan senang nak dapat kerjasama anak2 bila nak tangkap gambar keluarga. Bila dah dapat.......precious sangat.  Pakai handphone pun jadi. Ibu...biasalah gambar separuh. I love my family

Read more