Follow Me @noorshafila

Wednesday, June 10, 2015

Farm in the city

Cerita tiga empat bulan lepas :)

Memang dah lama plan nak ke FITC ni memandangkan AA memang suka sangat dengan haiwan-haiwan ni. Tak sampai 15 minit pun perjalanan ke sana rupanya. Sebabkan dah lama gambar-gambar ni tersimpan.....dah tak ingat2 sangat kisah di sana. Hehehehe... tapi yang pasti memang AA enjoy sangat. Semua yang boleh disentuh depa sentuh.

Ok lah..layan je gambar2 ni.


Farm In The City. Tengok lagak si Hero yang tak sabar nak meneroka. 








Mbekkkk....








Mengintai....







Beli juga tiket untuk Pony Ride. Dapat se-round je.





Kasihan pulak kat anak ayam tu. Ko ni adik.....

Kalau anak2 korang jenis yang suka haiwan, memang sesuai ke tempat macam ni. Saya sampai tak terkejar. Bawak lah bekalan air lebih2. 

Bye..bye..bye..

No comments:

Post a Comment