Follow Me @noorshafila

Wednesday, September 30, 2015

Nescafe Mountain Wash

Assalamualaikum semua..

Siapa yang dah cuba Nescafe Mountain Wash? Hanya boleh di beli secara online je. CIM beli pun sebab tertarik dengan packaging dia. Iklan dia asyik menggoda kat FB. Tapi bila dah cuba minum. Not bad. Dah minum segelas pun malam tadi pun boleh masuk tidur macam biasa saja. Kalau tak.... mau boleh bertahan mata berjaga tengah malam.


CIM beli melalui 11street. Masa beli ni harganya RM14.80. Dapat free lagi 3 stick dan Nescafe Latte Caramel (manis sangat hat ni). Sekarang ada diskaun lagi murah.


Kalau ikut nutritional information, Semuanya rendah dpd nescafe 3 in 1 yang biasa CIM minum tu. Rasa dia light sikit tapi aroma dia sedap je. CIM...... suka je.


Sedap minum petang macam ni sambil layan hujan kat luar.

Bye...Bye...Bye...

No comments:

Post a Comment

Tudung Si Comel

tudung sekolah