Follow Me @noorshafila

Monday, October 19, 2015

Astral Poomsae Taekwondo Championship 2015

Tahun lepas princess masuk juga. Baca kisah kat SINI.

Ahad lepas (semalam), CIM dan suami bawa Alisha ke Putrajaya.
Untuk event Astral Poomsae Taekwondo Championship 2015.
Di Komplek Kejiranan Presint 11.
Tahun ni Alisha bertanding untuk 6 tahun - Green Belt.


Kami keluar awal senang sikit nak parking nanti sebab parking kat tepi jalan je.
Kena tunggu untuk pendaftaran yang buka pukul 8.45.

 

Panjang barisan nak menunggu. Sesi pagi untuk 4-6 tahun lelaki dan perempuan.
Alisha spot kawan dia kat depan (girl yang pegang yellow belt tu)
CIM bagi izin, terus dia lari ke depan.


Geng kelas tadika sejak dari umur 4 tahun lagi.
Tahun lepas punya geng dah tukar sekolah bila masuk 6 tahun.







 Sementara pertandingan nak mula. Sesi bergambar dulu. 


Giliran Alisha


Menunggu keputusan.


Omak yang excited. Good job girl!!!


My MR yang sado. Ahaks


CIM pun nak enter frame juga.


Little Champion. Gold Medalist.

Bye...Bye...Bye...

1 comment:

  1. As salam

    BW ke sini..bagus kecik2 dah belajar taekwando..sekarang macam2 kes..

    ReplyDelete

Tudung Si Comel

tudung sekolah