Cerita ahad lepas baru nak masuk blog..

Korang yang duduk puchong/putrajaya. Hehehehe...
Ada yang pernah makan di Cafe Resepi Atok tak?
Lokasi kat Puchong Utama. Sekangkang kera je dari rumah CIM.

Tengok gambar customer yang pergi. Ada sikitlah tahap terliurnya
Janji dengan MR nak pergi ahad (lepas).
Tengok senarai menu dia....

Gambar ni pau dr FB ye

Lepas je solat maghrib terus kami pergi. Memandangkan waktu operasi 6 ptg - 12 mlm
Sampai je...mak ai full house sampai luar. Yang duk menunggu pun ramai lagi
Huhuhu..... cancel terus. Next time je lah....

Pasal tak dapat kambing bakar. MR bawa pi makan kenny rogers ja. Rasanya tahun lepas kot kali terakhir makan kat sana. Sebelum sebelum tu delivery saja.


Princess mesti dengan spagetti.


Hero share dengan ibu saja.


Hero siap makan baru ibu makan. Dia dah kenyang layan youtube kat hp tak kacau orang dah.


Naik merry go round memang wajib kalau pi IOI Mall. Nasib baik depa nak naik seround je. Selalu kalau naik mesti nak tambah seround lagi. CIM dengan princess dah kepala toing toing.....Hang baru isi perut dah main pusing-pusing pulak. Ada ka patut.

Jom balik.

Bye...bye...bye...


0 Comments