Monday, November 30, 2015

Protect True Love

Asyik dengar je kempen #ProtectTrueLove story kat radio masa dalam kereta. CIM pun nak cuba jugak. Ye lah tengok macam comey je lock yang dah di engrave dengan nama kita tu. Dapat lock tu, kunci terus orang2 tersayang kita. Hahahaha....

Korang pun kalau nak nama korang di engrave dan diletakkan kat sculpture Zurich pergi je kat website ZURICH dan follow dia punya instructions. 



Hehehe..tak sabor nak tunggu lock CIM ready.

Bye...Bye...Bye...

2 comments:

Ad Banner