Follow Me @noorshafila

Wednesday, November 23, 2016

Keputusan Segmen Blog Review Safirul Amar

Keputusan Segmen Blog Review Safirul Amar dah keluar.
Macam ambil exam pulak. Ini kali pertama blog aku di review sebenarnya.

Ulasan En Safirul banyak membantu aku perbaiki blog ni.

Ini ulasan yang dibuat oleh beliau. Tiga masalah yang aku tak dapat selesaikan sendiri sebelum ni iaitu missing image description, Meta tag dan website keyword. 

Keputusan Segmen Blog Review Safirul Amar

Kalau korang perasan (thanks Unni Anje sebab notice), template blog cikilamenari dah berubah. Dan beberapa widget sudah dibuang. Please leave komen kat post ye lepas ni. Baru aku boleh visit blog korang balik. Selalunya, blog yang aku dah visit aku akan terus follow dan masukkan dalam blog list aku. Dan ini hasilnya setakat ni. SEO score dah melonjak naik dari 46%.

Keputusan Segmen Blog Review Safirul Amar

Siapa yang dah join segmen boleh lah semak.


4 comments:

  1. Wah, tahniah Cik Ila sebab dapat banyak markah dalam SEO.. saya pun masih belajar lagi.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul Shikin. Banyak betul peningkataannya.

      Delete
  2. Sama2.. Wow melonjak naik la.. Unni pun nk pstingkatkn lagi ni.. Best dpt review mcm ni..

    ReplyDelete

Tudung Si Comel

tudung sekolah