Minyak Herba Asmak produk MHAM penawar asma, batuk dan lelah yang berkesan

Ubat-ubat kimia dan sintetik hanya baru diperkenalkan puluhan tahun yang dulu. Sebelum itu, bagaimana nenek moyang kita merawat pelbagai penyakit? Alam semulajadi!  Bagi berkongsi kebaikan rawatan semulajadi yang lebih natural dan selamat – TANPA kos yang tinggi, TANPA risiko bahan kimia, TANPA was-was,  Syarikat Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd amat komited dalam penghasilan Minyak Herba Asmak.Minyak Herba Asmak

Minyak Herba Asmak adalah produk rawatan alternatif herba (secara sapuan luaran) untuk masalah pernafasan seperti asma, semput, sesak nafas, kahak, batuk dan selsema edaran Syarikat Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd yang digunakan untuk membantu merawat dan melegakan asma.

Kandungan Minyak Herba Asmak  dihasilkan daripada pati gamat, minyak kelapa dara, minyak zaitun, habatussauda, akar kayu dan beberapa lagi herba yang terpilih dengan menggunakan teknologi Nano dan telah menjalani R&D yang lama agar ianya lebih selamat, berkesan, lebih suci, tidak "overdose" bahan tertentu dan tidak mengandungi bahan aktif yang tinggi. Minyak Herba Asmak berangin dan ianya mengikut piawaian yang ditetapkan.

Minyak Herba Asmak juga lebih mesra kulit di mana peratusan alahan pada herbanya tersangat rendah. Ia juga lebih cepat menyerap di kulit, sebab itu ramai yang mengakui keberkesanannya jauh LEBIH CEPAT.
Kegunaan Minyak Herba Asmak

Minyak Herba Asmak  digunakan sebagai penawar asma bagi bayi dan juga melegakan semput, lelah, batuk, kahak dan selsema dengan cepat.

Selain itu ia juga telah terbukti berkesan bagi menghilangkan sakit gigi, sakit kepala, senggugut, migrain, resdung, sembelit dan melancarkan peredara darah. Ia juga  boleh digunakan untuk luka, gatal, terkena api, lenguh dan bengkak.


Apakah KEISTIMEWAAN menggunakan Minyak Herba Asma yang dikenali kini dengan nama Minyak Herba Asmak (MHAM) ?Bagaimana cara untuk menggunakan Minyak Herba Asmak?

Cara yang paling asas: sapu dari leher ke dada, di tengkuk dan di belakang setiap kali lepas mandi dan sebelum tidur sehingga pulih.

Kesan penyembuhan adalah bergantung kepada cara sapuan yang betul dan tahap penerimaan badan seseorang. Walaupun begitu, hanya dengan penggunaan sebotol pun sudah boleh rasa perubahannya.
Minyak  Herba Asmak boleh digunakan oleh semua peringkat umur seawal BAYI baru lahir hingga ke WARGA EMAS.

Testimoni

Aku sendiri sudah menggunakan Minyak Herba Asmak ini pada anak aku Aleena yang baru berusia 3 bulan kerana selsema, batuk dan kahak. Ibu mana yang tak bimbang bila tengok anak nya batuk tak berhenti serta hingus yang asyik meleleh. Lebih-lebih lagi, ubat batuk dan selsema adalah tidak boleh sama sekali diberikan kepada bayi.

Berpandukan cara pengggunaan yang diberikan, aku amalkan Minyak Asmak ini secara konsisten. Alhamdulillah dalam tempoh tiga hari semuanya beransur hilang. Sekarang lega rasa bila tengok anak aku sudah kembali sihat.
Harga
Harga jualan sebotol ialah RM39.
Semua pengedar MHAMSB yang sah menjual dengan harga yang sama.


Sekiranya berminat nak mencuba atau nak menjadi agen, boleh ke link di bawah:


Boleh juga hubungi terus:
Hotline HQ : 019 - 9708897


Post a Comment

1 Comments