The Mumsy Journal

Nak manjakan muka

Blackhead
Whitehead
Jerawat
Muka kusam
Kulit kering

Sebut je apa yang takde. Why lah tiba-tiba je?
Sebenarnya lama dah tak memanjakan diri dengan beauty product ni. Make up? Jauh sekali.
Penghujung tahun 2016 ni Cik Ila dah nekad nak manjakan kulit muka sikit.
Terasa sadis nak selfie (OMG...ko dah kenapa ni).


Jauh nau belinya sejak tejebak dengan Altheakorea ni. 
Excited sangat bila parcel ni sampai. 
Tunggu Cik Ila review satu persatu nanti ye. Untuk langkah pertama ni nak cleanse dan moisuturize dulu.

Bye..bye..bye



Share:

3 comments:

  1. wah bestnyaaa hehehehe moment terindah bila posmen sampai bawak parcel :P

    ReplyDelete
  2. Salam tahun baru Ila....saya pun teringin nak manjakan kulit muka yg makin berumur ni hihi :)

    ReplyDelete

About Me

My photo

Wife to MR
Mom to adorable and lovely Alisha, Alfeey and Aleena. Working Mom and a part time blogger. 

Powered by Blogger.

Popular Posts

Featured Post

Resepi donut lembut dan gebu yang senang

Blog Archive