Friday, December 30, 2016

Nak manjakan muka

Blackhead
Whitehead
Jerawat
Muka kusam
Kulit kering

Sebut je apa yang takde. Why lah tiba-tiba je?
Sebenarnya lama dah tak memanjakan diri dengan beauty product ni. Make up? Jauh sekali.
Penghujung tahun 2016 ni Cik Ila dah nekad nak manjakan kulit muka sikit.
Terasa sadis nak selfie (OMG...ko dah kenapa ni).


Jauh nau belinya sejak tejebak dengan Altheakorea ni. 
Excited sangat bila parcel ni sampai. 
Tunggu Cik Ila review satu persatu nanti ye. Untuk langkah pertama ni nak cleanse dan moisuturize dulu.

Bye..bye..bye



3 comments:

  1. wah bestnyaaa hehehehe moment terindah bila posmen sampai bawak parcel :P

    ReplyDelete
  2. Salam tahun baru Ila....saya pun teringin nak manjakan kulit muka yg makin berumur ni hihi :)

    ReplyDelete

Ad Banner