Follow Me @noorshafila

Wednesday, January 25, 2017

SEGMEN ICE BREAKING BY MELLYA

Follow my blog with Bloglovin

SEGMEN ICE BREAKING BY MELLYA

Segmen ni anjuran Mellya yang comel. Selalu Cik Ila lupa nama blog dia sebab social media dia guna nama Fhatin Amelia. Sedap nama secomel tuan dia. Rasanya hujung tahun lepas kot Cik Ila mula follow social media dia :)

Walaupun dah lama Cik Ila ber blog, tapi baru tahun lepas mula aktif balik. Baru ada hati nak promot cikilamenari. Rugi kan. Harap korang yang singgah di cikilamenari sudi follow blog ni dan juga social media Cik Ila. Bole kenal-kenal. Mana tau tetiba terserempak kat jalan ke, kat station minyak ke, boleh lah bertegur sapa :)

Korang yang nak join segmen ni boleh klik banner kat atas untuk tahu syarat2nya.
Tempoh segmen: 24 Januari - 31 Januari.

Social media Cik Ila; kalau sudi terjah la ya;

facebook - Shafila Ila
twitter - cikila_menari
bloglovin - noor shafila
instagram - noor shafila

Entry pasal Cik Ila ada di sini, kalau rajin nak baca korang ke sana lah ye. ;

Ok itu saja. selamat berkenalan semua :)

5 comments:

  1. Best of luck, Cik Ila.. and selamat berkenalan.. hihi =)

    ReplyDelete
  2. thanks sis sudi join, malu itew puji lebih2 hihi
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2017/01/senarai-peserta-segmen-ice-breaking-by.html

    ReplyDelete
  3. Singgah dari segmen yang sama 😘 Goodluck sis

    Read mine ❤️ http://elsaalicious.blogspot.my/2017/01/segmen-ice-breaking-by-mellya.html?m=1

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen kak :D


    nak jemput join contest kita :D
    http://www.syahirahvaliant.com/2016/12/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

    ReplyDelete