Follow Me @noorshafila

Wednesday, April 26, 2017

SEORANG SYED NAK BLOGLIST!

Cik Ila nak join sekaki segmen Seorang Syed NAK BLOGLIST. Lama dah rasanya tak join segmen macam ni. Korang kalau nak join KLIK pada banner di atas ye.

Kenapa anda mahu berada di dalam bloglist Seorang Syed

Mesti lah nak menumpang populariti Syed. Maklumlah blog Syed ni agak femes juga. Kalau dah blog Cik Ila tersenarai dalam bloglist Syed..dapatlah juga tempiasnya. Kot ada blogger-blogger lain yang sudi menjenguk blog Cik Ila. Lagi pulak, Syed ni rajin juga menerjah ke blog Cik Ila. Terima Kasih Syed.

Review tentang blog Seorang Syed

Kemas dan menarik. Itu adalah tanggapan pertama Cik Ila sewaktu kali pertama berkunjung ke blog ni. Setiap penulisan juga diolah dengan baik dan menarik membuatkan kita teruja nak membaca sehingga habis. Mungkin kerana Syed seorang GURU, gaya santai tulisan beliau di dalam blog dapat menarik minat pembaca seperti Cik Ila untuk terus membaca. Cik Ila harap Syed terus menulis entri yang menarik walaupun dah mula mengajar nanti ye.

Bye  bye  bye.


6 comments:

  1. Thanks cik ila for joining!
    Biasa ja blog syed tu cik ila, tak femes pun laa :)
    inshaAllah harap syed istiqamah nak terus menulis nanti.
    thanks for the review too :)

    ReplyDelete
  2. Hi dik ila menari nari.... Thanks like page AMERZING.. dah follow blog nih jugak hahahaha .. selamat berkenalan :)

    ReplyDelete
  3. Cik Ila. Qbal follow sini dari segmen yang sama. Nice review. Ni confirm-confirm dapat ni. Baru perasan majoriti yang join semua blogger wanita.

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum,

    blogwalking dari segmen yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

    done follow #319

    ReplyDelete

Tudung Si Comel

tudung sekolah