Showing posts from September, 2018Show All
Lazada Shopathon Blogger Contest

Hai semua. Cik Ila dalam mod SUPER EXCITED ni. Ok... ni nak bagi tau..... Lazada  Shopathon Sale will take place on 27 September 2018. 1 hari je. Jangan terlepas untuk nikamati diskaun sehingga 90% dari pelbagai jenama. Alright... bercakap pasal jenama atau br…

Read more
LEGOLAND Cultivate Creative Play Through Its Annual Brick-Or-Treat Halloween Festival

LEGOLAND® Malaysia Resort to Cultivate Creative Play Through Its Annual Brick-Or-Treat Halloween Festival  Kids can develop their imagination and innovation through spook-tastic activities and friendly competitions During the month of October, LEGOLAND® Mal…

Read more
Resepi donut lembut dan gebu yang senang

Pening kepala bila fikir nak masak apa untuk anak-anak makan. Big boss kalau masuk dapur, setiap masakan yang dia masak mesti detail. Semua bahan kena ada. Berbeza pula dengan Cik Ila yang suka sediakan makanan yang simple. Tak pening kepala nak fikir. Contohnya kalau…

Read more
Book a Bookstore with Airbnb today

Book a Bookstore with Airbnb today   Airbnb and BookXcess partner to give booklovers a chance at an in-store sleepover Win the sleepover of your dreams at the largest bookstore in Malaysia! Airbnb, the world's leading community-driven hospitality com…

Read more
Sesekali bila ibu tak sihat

Sesekali bila ibu tak sihat, terasa macam seorang princess pulak. Cik suami ambil alih semua tugas-tugas ibu. Anak-anak pun ringankan tangan menolong abah. Alisha tolong cuci baju (masuk dalam mesin basuh) dan jemur baju. Alfeey main dengan adik. Sekejap-sekejap masu…

Read more
Cartoon Network Programming Highlights - September 2018

Greetings from Cartoon Network! This September, Cartoon Network will be sharing brand new episodes of all their best series. Watch Ben and his nemesis, Vilgax, team up to take down a new threat in Ben 10 on 22nd September (Saturday) @ 8.30am! Follow Gumball and join…

Read more
Shopping 9.9 Festival Sale LAZADA

Hi uols... Saja je Cik Ila nak bagi tau, 9.9 Festival Sale LAZADA akan berlangsung dari 6 hingga 9 September 2018. Tak lama dah. Esok je. Apa yang menarik? Sempena 9.9 Festival Sale ni, LAZADA akan menawarkan:  * diskaun sehingga 90% * exclusive vouchers * …

Read more