Showing posts from November, 2018Show All
Pengalaman Shopping di CJ WOW Shop

Assalamualaikum Selalunya Cik Ila shopping online di Lazada dan Shopee je. Tapi hari ni, buka web CJ WOW Shop dan membeli di sana. Bukan untuk Cik Ila tapi untuk mak kesayangan di kampung. Eh... pandai dah mak i ni layan CJ WOW Shop . Alkisahnya, mak whatsapp ka…

Read more
Resepi Daging Goreng Kunyit

Assalamualaikum.  Selepas musim korban hari tu, banyak betul daging kat rumah. Ada yang dapat dan ada juga yang mak abah kirimkan dari kampung. Semoga murah rezeki orang2 yang ber'korban'. Ambil masa juga nak habiskan daging-daging tu dan macam-macam menu …

Read more
Lazada 11.11 Shopping Festival

Lazada 11.11 Shopping Festival Hi semua. LAZADA 11.11 Shopping Festival is approaching guys. Kalau korang tonton video kat atas, mesti korang terasa keterujaannya. Kenapa teruja? Sebab... ini lah satu hari di mana Lazada akan mengada jualan sehari terbesarnya …

Read more
Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz

Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz Agak lama Cik Ila tak join mana-mana GA. Terima kasih Lullabyssz invite Cik Ila join. Salam perkenalan dari Cik Ila Menari untuk Lullabyssz. Semoga terus maju jaya dalam dunia blog. Dan selamat berjaya for those yang turut s…

Read more