Lazada 11.11 Shopping Festival

Lazada 11.11 Shopping Festival




Hi semua. LAZADA 11.11 Shopping Festival is approaching guys. Kalau korang tonton video kat atas, mesti korang terasa keterujaannya. Kenapa teruja? Sebab... ini lah satu hari di mana Lazada akan mengada jualan sehari terbesarnya melibatkan 11,111+ pelbagai produk dan jenama dengan diskaun sehingga 90%. Apa yang menariknya, korang dah boleh memulakan previu harga 11.11 dan menambahkan barangan tersebut ke troli bermula sekarang. So nanti, bila sampai 11.11 festival berlangsung dah boleh check out dan bayar. Kan mudah. Nak lagi menarik... Jangan ketinggalan mendapatkan Baucar Kolektibel sehingga RM11,000,000, tawaran serendah RM0.99 dan hadiah percuma bernilai RM200,000! 

OK...jom sama-sama berkongsi keterujaan 11.11 Shopping Festival yang akan berlangsung pada ahad ini iaitu 11 November 2018 on Lazada Malaysia. Jangan lupa tau. Nak lagi mudah, install saja Lazada Apps. Boleh browse Lazada kat mana-mana saja.

Alright... since last week, Cik Ila dah mula browse beberapa item dan masuk dalam wishlist iaitu:

1. Lenovo MIIX 320 -10ICR 80XFO0GBMJ Silver


Laptop Acer yang Cik Ila gunakan sekarang dah mula meragam. Tengah berangan nak ganti baru. Menarikkan. Laptop yang act macam tablet. Hopefully function better than tablet. Kita tengok nanti berapa harga laptop Lenovo MIIX 320 -10ICR 80XFO0GBMJ Silver ni semasa 11.11 Shopping Festival .


2. Samsung Galaxy S9 64GB - Black



3. Samsung POWERstick PRO



So, ini lah tiga item yang Cik Ila inginkan sangat sekarang ni. Harap tercapailah impian nak beli semasa 11.11 Shopping Festival nanti. Anda pulak macam mana? Visit mana-mana brand flagship  store di Lazada pilihan dan shopping item yang anda mahu.







Share:

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Featured Post

Pengalaman Shopping di CJ WOW Shop

Dapatkan tudung untuk Si comel anda di sini.

Blog Archive