Shopping di LAZADA

Breaking

Monday, April 28, 2014

Komen sindiran?

Assalamualaykum

Salam pagi isnin buat semua kenalan.

Alhamdulillah....kat rumah Cik Ila masih tak terputus bekalan air lagi sejak dari hari khamis lepas. Kalau ikut jadual khamis dan jumaat memang hari yang dicatu. Seronok lah Alisha dan Alfeey bila dapat 'green light' untuk mandi kolam (dalam bilik air je).


Cik Ila dapat komen ni dari seseorang yang ber identiti Anonymous dalam post Cik Ila mengenai Galactadot Lactation Cookies. Bila Cik Ila baca...gaya tulisannya lebih kepada bentuk sindiran. Adakah kerana Cik Ila menjual produk Shaklee? Tidak mengapalah, walau apa pun niat cik/puan Anon.. ini. Cik Ila hanya mahu bersangka baik sahaja. Tetapi lagi bagus rasanya kalau tidak menyorokkan identitinya. Lagipun Cik Ila hanya berkongsi cerita sahaja.

Cik Ila adalah salah seorang yang mengamalkan pemakanan supplement Shaklee. Jadi tak salah sekiranya Cik Ila berkongsi produk yang sama dengan menjadi agen pengedarnya. Siapa yang nak ambil atau tak mahu terpulang pada individu itu sendiri mengikut kemampuannya.

Jadi, cik/puan Anon..kalau nak susu mencurah2 kena faham konsep supply and demand ye.....


Thanks for reading this entry...

Cik Ila jual Shaklee
0129264020

No comments:

Post a Comment