Follow Me @noorshafila

Wednesday, November 05, 2014

Cerita Pink dan Encik Sotong

Saya pernah tulis entri tentang PINK kat SINI dulu.

Nah...satu lagi masuk dalam koleksi. Tak mahal pun. RM20 je. Sekali pandang je terus tergoda. 
Adeh....macam terpengaruh dengan En Sotong lah pulak. 


Boleh lah nak pakai jenjalan isi jajan anak2 dan juga barang2 kecik mak depa. 

Dan ini....beg kerja saya. Tak makai handbag pun. 
Senang nak ngangkut pagi-pagi. Mana tak nya....dua2 tangan dah memimpin anak kesayangan berdua tu.


Saper layan Suamiku Encik Sotong?
Tak pernah tengok lelaki badan tough jadi sotong lagi. Bila tgk Sharnaaz Ahmad jadi sotong.......
Korang rasa lawak dan sweet tak?
Saya tak baca novelnya lagi. Memang tak tau langsung jalan ceritanya. Dan takkan baca kot.
Sebab nak tengok versi layar perak sepenuhnya.
Tapi..seminggu sekali lah pulak. Adeh......


Psstt...jangan rasa pelik ye bila mak yang dah masuk umur 3 series dan anak 2 minat PINK.


Thank you for reading this entry



No comments:

Post a Comment