Shopping di LAZADA

Breaking

Saturday, January 24, 2015

Jadi cemburu bila dah rindu.

Sungguh-sungguh rindu kat budak berdua tu.
Dua beg tangan merangkap bantal peluk malam2 kecuali bila abah diorang ada (hik hik hik)
Hari-hari telefon pun tak puas cakap.
Nak pulak Alisha yang memang kepochi tahap makcik-makcik.
Jealous lah tengok orang duk pegang tangan anak kat sini. Hahahaha
Apa punya kes? Nak cemburu pulak kan....
Tak pe...balik nanti ibu gomol cukup2.



Setahun sekali kena lah berpisah macam ni selagi tak habis belajar ni (huhuhuhu)
Tahun sebelum2 ni, ada juga balik jenguk.
Tapi intensif kali ni, hari2 ada kelas. Tak dak day off langsung.


Macam pagi tadi, 7 orang ja datang kelas. Kelas pukul 8 (seb baik cik kak ni bangun awal). Kelas2 masa minggu intensif ni tak dah recording. Kira sapa datang memang untung lah sebab belajar LIVE, dah tak boleh nak play, rewind or stop macam recording WEBEX sidang video. Topik2 yang heavy ni kalau tengok notes saja tanpa penerangan memang susah nak faham melainkan kalau otak tu dah memang genius. Hahahaha.....


Ok bye...
Thanks for  reading this entry....
Esok ada exam. Wish me luck.

2 comments:

  1. Mmg rindu klu tak dapat jumpa anak kan..can feel u..btw all the best utk exam esok..

    ReplyDelete
  2. rindu itu pasti. rindu jugak family kat kg.. huhuu..
    done follow #80 (:
    Jemput singgah ke http://akukaudansesuatu.blogspot.com

    ReplyDelete