Follow Me @noorshafila

Sunday, September 13, 2015

Hotel Transylvania 2

Drac is back!!! 



Yay.....mesti ada yang tak sabar nak tunggu 24 September ini untuk bergelak ketawa dengan aksi Drac dan cucunya Dennis bersama kawan-kawan baiknya Frank, Murray, Wayne dan Griffin.





Kali ini, Hotel Transylvania 2 membawa kisah bagaimana Drac yang risau akan cucu separuh manusia dan separuh vampire nya yang comel itu langsung tidak menunjukkan tanda-tanda menjadi vampire. Dengan bantuan "vampa" dan kawan-kawannya, Dennis menjalani "monster-in-taining" boot camp semasa ketiadaan Mavis dan Johnny.


Namun, tanpa pengetahuan Drac, ayahnya Vlad seorang yang old school, sedang membuat perancangan untuk melawat Hotel Transylvania. Keadaan bertukar menjadi huru hara apabila Vlad mengetahui bahawa cicitnya bukan berdarah vampire sejati dan manusia kini boleh mengunjungi Hotel Translvania.


Berjayakah usaha Drac melatih Dennis?

Bagaimanakah kesudahannya kisah keluarga Drac ini?

Mari sama-sama kita tonton di pawagam. Lagipun...cuti sekolah kan. Boleh lah bawa anak-anak :)


Jom cuci mata dengan trailer Hotel Transylvania 2 ni....



Teruja tak?

2 comments:

  1. Emmm macam best bwk anak2 tgk ni. Tq for the info. Jemput singgah rumah i :)

    http://mamaolin.blogspot.my/2015/09/peluang-bercuti-ke-bangkok-4d3n-2016.html?m=1

    ReplyDelete
  2. hai... salam perkenalan...sy dari johor ;)
    Nice blog & done follow..
    follow me back =)
    http://fiedan.blogspot.my/

    ReplyDelete

Tudung Si Comel

tudung sekolah