Follow Me @noorshafila

Tuesday, December 08, 2015

Giveaway for Our Lovely Girl by RianaLittleCuties

Giveaway for Our Lovely Girl by RianaLittleCuties | Siapa yang tak suka tengok anak2 kecil berbaju kurung. Comel je kan. Tuan blog nak hadiahkan 5 pasang baju kurung untuk anak-anak yang bertuah dari umur 1 tahun hingga 6 tahun. Mak pak blogger yang ada anak umur ni meh lah join GA ni. CIM pun nak cuba nasib untuk Alisha yang akan sambut birthday dia yang ke 6 tahun khamis ni.

Klik kat bannner bawah ni dan follow instruction tuan blog


Join cepat na.

GA ni berlangsung sampai 26 Dec 2015


Bye...Bye...Bye...

7 comments:

  1. as salam... awak bg detail sebelum pukul 12 tengah malam ini yer/.. TQ

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.my/2015/12/pemenang-baru-mini-giveaway-43.html

    ReplyDelete
  2. Salam Cik Ila ;-)

    Terima kasih sbb sudi join GA akak nie...

    Akak terima penyertaan awk nie k

    Selamat maju jaya

    ReplyDelete
  3. Senarai Peserta sudah diupdate dan akan diupdate dari masa ke semasa.
    Jom BW ke sini
    http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/12/senarai-penyertaan-giveaway-for-our.html
    All the best ;-)

    ReplyDelete
  4. Salam.singgah dari GA yg sama..goodluck ye awk :)

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2015/12/giveaway-for-our-lovely-girl-by.html

    ReplyDelete
  5. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  6. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete

Broaden News