In

Tak de air.

Air tak dok!!!!!

Dah masuk 3 hari. Air tangki pun dah kering.
Tak de warning...tak de apa....
Sedar-sedar air stop macam tu je.
Air simpan?
Memang lah tak de.

Takkan sebab ammonia tinggi je kot.
Kata dah ok semalam. 

Mmm
KIDEX tak jadi
Air tak de

Hahaha
Tak de kena mengena langsung

Please la


Read More

Share Tweet Pin It +1

0 Comments

In

CPUV terbaru dari Mr Nuffnang.

Alhamdulillah....permulaan yang agak baik di 2015 ni....Bulan lepas ada 4 CPUV masuk blog. Bulan ni masuk lagi 3. Thanks Nuffnang!!!!!

Meh tengok CPUV terbaru untuk bulan ni...


Alang-alang dah tgk CPUV Maggi Kari....tangan pun gatal lah meng'google'. Rupa-rupanya ada event "World Curry Festival" kat Penang yang berlangsung dari 30 Januari - 1 Februari 2015. Wehhh....saya ada kat Penang lah masa ni. Rugi pulak rasanya tak tahu awal2. Kalau tak boleh lah pergi.

Dalam banyak2 jenis maggi....maggi kari memang jadi kesukaan dan mesti ada kat rumah. Kot2 terbangun tengah malam dan lapar boleh je masak. Cepat dimasak dan sedap dimakan. Cuma tiap kali masak, saya kurang kan sikit perencahnya. Kalau cik suami yang masak .....memang super duper yummylicious lah. Hehehehe

Read More

Share Tweet Pin It +1

1 Comments

In

Alfatihah Buat Tok Guru Nik Aziz

Al- Fatihah


Perginya seorang insan yang mulia.
Seorang Murabbi.

Semoga beliau dicucuri rahmat dari Allah yang Esa.


Read More

Share Tweet Pin It +1

0 Comments