Shopping di LAZADA

Breaking

Tuesday, February 02, 2016

Salam Februari

Assalamualaikum.
Salam Februari.
Lama betul CIM tak tulis blog kan. 
Sampaikan takde entri langsung tentang new year.
Cuma sekali sekala saja update di insta dan fb.
Ampun ye...


Lepas ni CIM akan merajinkan diri semula.



Rindu tak??

Nak maklumkan juga kat sini, hadiah GA dari jindrisska.blogspot.my dan Segmen Kembara Misteri Burung Hantu  pun dah sampai. Maaf lah tuan blog....lambat pulak bagi taunya.


1. Poskad dari Germany (jindriska.blogspot.my)


Translation dari tuan blog:
We should sometimes just do, what makes us happy, even when, it is not the best.

2. Souvenir dari Segmen Kembara Misteri Burung Hantu (merosnordn.blogspot.my)


:)

Terima kasih tuan-tuan blog.

Psst..hari ni juga first time CIM merempit ke tempat kerja. Biasanya nya keluar dari rumah dengan kereta pukul 6.30 pagi. Ngam2 saja sampai tempat kerja pukul 8. kadang-kadang terbabas lewat. Tapi hari ni... pukul 7.15 MR start motor, 7.50 pagi dah sampai. Tapi memang seriau lah. Kecut perut rasa bila dia menyelit antara kereta. Dari Puchong ke UM, memang dah terkenal dengan sesak nya. Yang bestnya si Hero lah. Tak sudah-sudah tunjuk thumb up dia.

Ok lah.....sampai sini dulu. Nanti cerita lagi ye.

Bye...bye...bye...





5 comments:

  1. lepas ni boleh la merajinkan diri update blog..saya pun kekadang macam tu jugak

    ReplyDelete
  2. Naik moto boleh la nak cilok..haha

    ReplyDelete
  3. Lama tak jenguk cikla comel..^^

    ReplyDelete
  4. pergh...tahniah CIM! bestnya dapat hadiah...

    ReplyDelete